Ne mezi presim të dëgjojmë nga ju

 

Nëse keni ndonjë kërkesë ose pyetje ekipi ynë është i gatshëm të ndihmojë

 

Na kontaktoni

Salzburg

Audio Video Consulting GmbH
Pfongau Mitte 9
5202 Neumarkt/Wallersee
Austri

T: +43 6216 40210 0
F: +43 6216 40210 1
E: office@avc-group.at

Ljubljana

AVC Group d.o.o.
Tržaška cesta 126
1000 Ljubljana
Slloveni

T: +386 1 530 7870
F: +386 1 530 7880
E: info@avc-group.si

Zagreb

Audio Video Consulting d.o.o.
Hrastovička 62
10250 Zagreb-Lučko
Kroaci

T: +385 1 600 80 00
F: +385 1 611 13 16
E: avc-info@avc.hr

Beograd

AVC Group d.o.o.
Sanje Živanovića 28d/2
11010 Beograd
Serbi 

Sarajeva

Audio Video Consulting d.o.o.
Azize Šaćirbegović 7
71000 Sarajeva
Bosnje dhe Hercegovinë

T: +387 33 711 865
F: +387 33 711 866
E: avc.info@avc.ba

Prishtina

AVC Group sh.p.k.
Lagjja Mati 1Rr. Bardhyl Qaushi,
kompleksi KAWA, hyrja C
10000 Prishtina
Kosovë

T: +383 38 60 20 42
F: +383 38 60 20 42
E: info@avc-group.cc

Shkupi

AVC Group d.o.o.
Ul. Borka Talevski br. 13a
1000 Shkupi
Maqedoni e Veriut

 

 

T: +389 2 31 31 552 
T: +389 2 31 31 553
F: +389 2 31 09 284
E: avc@avc.com.mk

Doha

Audio Video Centre (AVC Group) WLL
Old Al Rayyan, Street No. 990,
Tivoli bld.,1st floor
Doha, Katar

T: +974 4442 1228
F: +974 4442 1228
E: info@avc-doha.com

Mumbai

AVC Broadcast India Pvt. Ltd.
Level 8, Vibgyor Towers,
Bandra Curla Complex, Bandra East
Mumbai 400 051
India

T: +91 22 4090 7395
F: +91 22 4090 7399
E: elliot@avc-group.net

Melbourne

AVC Australia Pty. Ltd.
PO Box 1005, Moonee Ponds
Melbourne, VIC 3039
Australia

Auckland

Audio Video Consulting Group Ltd.
Suite D3, 14-22 Triton Drive
Auckland, Rosedale
Zelanda e Re