AVC Group bëhet distributori zyrtar i Shure

shure news v2

Ne jemi krenarë të njoftojmë se AVC Group është bërë një distributori zyrtar për linjën e produkteve Shure në rajone të Adriatikut dhe Ballkanit (Slloveni, Kroaci, Bosnje dhe Hercegovinë, Serbi, Mali i Zi, Kosovë, Maqedonia e Veriut dhe Shqipëri).

Shure ka qenë një emër i njohur në industrinë e audios për shumë vite. Përgjatë historisë ata bënë një sërë produktesh më të reja të artit që janë bërë legjendare dhe sot paraqesin standardin e industrisë në fushën e tyre. Motoja e tyre është: ''Tingulli i mirë është i mirë për disa njerëz. Por në Shure, ne jemi vetëm të interesuar të ofrojmë përvoja të shëndosha që nxisin dhe frymëzojnë.'' Kështu që ne mund të presim zgjidhje edhe më inovative dhe të suksesshme nga SHURE në të ardhmen.

Kontaktoni

Për të organizuar një takim me një përfaqësues të AVC Group, ju lutemi kontaktoni info@avc-group.com.