Dedikuar në përsosmëri për 30 vjet

tuipani

30 vjetori i AVC Group

Në vite që nga themelimi në 1990, AVC  Group është bërë një specialist kryesor në fushat e pajisjeve pro-audio, pro-video, audio vizive, ndriçimit dhe pajisjeve skenike. Ne kemi punuar në partneritet me shumë kontraktorë shembullorë.

Një peizazh gjithnjë e më konkurrues i biznesit, kompleksiteti në rritje dhe revolucioni digjital kanë ngritur rëndësinë e funksionit të mësimit dhe zhvillimit.

Ekzekutimi me principin 'çelësi në dorë' edhe i projekteve më të mëdha -- ne ofrojmë projektimin, integrimin e sistemit, furnizimin e pajisjeve, instalimin, riparimin dhe mirëmbajtjen.

Nga pajisjet e transmetimit në studio deri te platformat e lëvizjes virtuale të realitetit, AVC Group sot ofron një gamë të gjerë shërbimesh në të shtatë kontinentet e planetit tonë. Nuk është vetëm tradita jonë, por edhe parashikimi ynë për zhvillimin teknik që kontribuoi në histori të panumërta, samite të begata, koncerte mbresëlënëse, konferenca të jashtëzakonshme, transmetime të panumërta në kaq shumë raste të jashtëzakonshme.

Përveç selisë së vendosur në Austri, AVC Group sot ka 8 zyra në rajonin e Ballkanit, një zyrë në Indi, Katar, Zelandën e Re dhe Australi (shiko më shumë).

Edhe pse pikat tona të forta janë njohuritë dhe ekspertizat, ne gjithmonë kemi qenë të njohur si kërkues të zgjidhjeve që mendojnë jashtë kutisë (out of the box).

Me një kontribut të madh të të gjithë të punësuarve kemi krijuar një bazë të fortë për zhvillim të mëtejshëm. Ne jemi të bindur se do të jemi në gjendje të shpejtojmë dhe zgjerojmë vendosjen strategjike të biznesit tonë në një shtrirje globale duke dhënë premtimin tonë për përsosmëri.

Ne mund të ofrojmë një larmi shërbimesh për t'ju përshtatur nevojave tuaja. Shikoni projektet tona të fundit.

Kontaktoni

Për të organizuar një takim me një përfaqësues të AVC Group, ju lutemi kontaktoni info@avc-group.com