ISE 2020 - një sukses pavarësisht Covid-19

Novice ISE 2020

Sistemet e Integruara Evropiane (ISE) është shfaqja më e madhe profesionale në botën audio-vizuale dhe integrimin e sistemeve. Më shumë sesa një ekspozitë, është një destinacion thelbësor për kanalin AV dhe përdoruesit të fundit që ai shërben.

Përkundër një sfide të krizës hëndetësore  ndërkombëtare dhe një stuhie gjithëpërfshirëse në Evropë, ISE 2020 mbajti një ekspozitë të gjallë dhe një program bindës me përmbajtje që përfshinte konferenca, fjalime kryesore dhe trajnime.

Këtë vit të mbajtur në RAI Amsterdam, shfaqja katër ditore tërhoqi më shumë se 1.300 ekspozues dhe mbi 116.000 vizita në edicionin e saj të fundit pasi po zhvendoset në kompleksin e ekspozitës Fira de Barcelona në 2021.

Katërmbëdhjetë konferenca në dy vende adresuan strategjitë e biznesit dhe tendencat e teknologjisë në gamën më të gjerë të tregjeve vertikale të shërbyer ndonjëherë nga një program i zhvillimit profesional të ISE. Kjo linjë e pranuar mirë përfshiu fillimin e Samitit të Dhomave të Kontrollit dhe krijimin e Rrugës së Punës së Zgjuar si një rezultat i Konferencës së Ndërtimit Smart.

»Covid-19 po ndikon në të gjithë jetën tonë të përditshme për momentin. Por shumë nga ndryshimet që ne po bëjmë tani do të rezonojnë edhe pasi të hiqet bllokimi i fundit. Komuniteti i integrimit të AV dhe sistemeve ka një rol qëndror për të formuar botën pas Kovidit« u theksua nga organizatorët.

.

Mësoni më shumë rreth ISE