Shure zgjeron Axient® Digital me AD-3

Shure AD3 v2

Axient Digital fuqizon argëtuesit e sotëm, transmetuesit, muzikantët dhe të tjerët për të sjellë audio të përkryer dhe të pastër për audiencat në të gjithë botën - pavarësisht nëse është një performancë e drejtpërdrejtë në skenë apo transmetim me rëndësi të lartë për miliona shikues.

Me prezantimin e Transmetuesit Plug-On Axient Digital AD3, profesionistët e audios mund të shndërrojnë çdo mikrofon XLR në një mikrofon Axient Digital wireless/pa tel, që ofron cilësi të standardeve më të larta të audios dhe performancë RF, rregullim të gjerë dhe shifrim.

Ju mundëson mbledhjen dhe raportimin e lajmeve. Kapin audion për film dhe televizion. Siguroni të gjitha komentet nga intervistat.

Merreni cilindo mikrofon me tela dhe bëjeni pa tel për çfarëdo lloj arsyesh dhe qëllimesh.

 

Kontaktoni

Për të organizuar një takim me një përfaqësues të AVC Group, ju lutemi kontaktoni info@avc-group.com