BARCO CX-50
Sistem konferencash wireless / pa tel për salla më të mëdha mbledhjesh

Pa tel

BARCO CX-50
Sistem konferencash wireless / pa tel për salla më të mëdha mbledhjesh

Pa tel

Përshkrimi

Lidhshmëria është çelësi i suksesit në biznesin modern. Në një mjedis biznesi global gjithnjë e më të ndërlidhur, duhet të siguroheni që ekipet tuaja janë vazhdimisht në bashkëpunim të ngushtë me njëri-tjetrin. ClickShare CX-50 është një sistem konferencash wireless/pa tel premium i krijuar për të lehtësuar pikërisht këtë, duke u lidhur në më pak se shtatë sekonda dhe duke i lejuar përdoruesit të marrin pjesë në konferenca plotësisht wireless/pa tel dhe produktive, ndërsa gjithashtu janë në gjendje të ofrojnë prezantime në HD të plotë pa probleme të shkaktuar nga kabllot, lidhja ose vendndodhja.

Pikat kryesore të produktit:

  • Mbështetje e plotë për BYOD
  • Bashkëpunim në distancë në cilësinë më të lartë
  • Ndërveprimi dhe moderimi i plotë (i disponueshëm në azhurnimin e firmware në të ardhmen)
  • Triple agnostic: laptopi juaj, platforma juaj e konferencave (UC) dhe brendi juaj i USB-periferike
  • Kabllo hyrëse HDMI
  • Rritja e sigurisë
  • Lidhet dhe menaxhohet cloud
  • Liferohet me 2 butona konferencë
  • Çertifikuar ISO 27001