SHURE AXIENT DIGITAL
Mikrofon Wireless / pa tel me transmetim digjital

SHURE AXIENT DIGITAL
Mikrofon Wireless / pa tel me transmetim digjital

Përshkrimi

Për produksione profesionale që kërkojnë ekzekutim të përsosur, Axient Digital ofron stabilitet superior të sinjalit dhe qartësi audio, si dhe shtesa opsionale hardverike, lidhshmëri te avancua dhe kontroll mirëfillt.