SONY PXW-FX9
Kamera me sensor 6K

SONY PXW-FX9
Kamera me sensor 6K

Përshkrimi

Pavarësisht nëse jeni duke xhiruar dokumentarë, ngjarje, shfaqje televizive, edukim ose prodhime të korporatave, sistemi i kamerës me kornizë të plotë PXW-FX9 XDCAM 6K nga Sony ju ka mbuluar me sistemin e tij të fuqishëm dhe fleksibël të kamerës me kamera të këmbyeshme 4K.

 

PXW-FX9 përmban një kornizë të plotë, oversampled 6K Exmor R CMOS sensor që ju lejon për të kapur imazhe 4K me thellësi kinematografike fushës. Montimi i kamerës është i përpunuar nga çelikui pandryshkshëm dhe ju lejon të përdorni lentet e montimit.

Karakteristikat e hyrjes dhe daljes PXW-FX9 përfshijnë dalje 12G-SDI dhe HDMI për 4K, një dalje 3G-SDI për HD dhe genlock dhe kodin kohor kur përdorni një konfigurim multicamera. Sistemi i fokusit automatik të shpejtë hibrid AF lejon fokusim të saktë dhe madje lejon zbulimin e fytyrës për të zbuluar automatikisht formën njerëzore me 561 pika zbulimi.

 

Stabilizimi i përparuar i imazhit arrihet duke përdorur xhiroskopin e brendshëm të PXW-FX9 për shkrepje aq të qetë sa do të duket sikur keni përdorur një gimbal (stabilizues). Regjistrimi i tij audio me 4 kanale ju lejon të përdorni mikrofona të jashtëm dhe të regjistroni audion e ambientit me mikrot e brendshme njëkohësisht.