Transmetim & Produkcioni

RTV Slloveni - HD OB van (furgon për transmetim nga tereni)

Ljubljana, Slloveni
ob vans

RTV Sllovenia është një organizatë kombëtare e transmetimit të Radios dhe Televizionit që gjithashtu siguron transmetime të drejtpërdrejta në sporte, koncerte, emisione, festime dhe ngjarje të tjera.

 

AVC Group ofroi:

 

shërbime këshillimi kontraktuesit kryesor,

furnizim me sistem të automatizimit të sistemeve audio, video dhe të transmetimit

livrim të sistemit intercom dhe të audio pajisjeve përcjellëse,

dizajnin, integrimin e sistemit, punimin e enterijerit me shtesa  dhe livrimi i furgonit DSNG.

Photo: MMC