Transmetim & Produkcioni

RTV Slloveni - Studio 26

Ljubljana, Slloveni
RTV S26

Pajisjet akustike në studio dhe dhomat e kontrollit

 

RTV Sllovenia është një organizatë kombëtare e transmetimit të Radios dhe Televizionit. Që kur u themelua në vitin 1928, Radio Sllovenia punësoi ansamble të përhershme që krijuan programin muzikor.Studio 26 është produkcioni më i madh dhe më bashkëkohor i Radio Sllovenisë dhe është bërë rezidenca e Orkestrës Simfonike e RTV Sllovenisë.

Për audio inçizimet dhe provat e Orkestrës, ne kemi implemetuar paisje akustike me akustikë të ndryshueshme.Vizitoni faqen kryesore të Orkestrës Simfonike të RTV Sllovenisë.