Transmetim & Produkcioni

RTV Slovenia NRCS & Sistemi i Produkcionit të Lajmeve

Lubjana, Slloveni
RTV

RTV Sllovenia (RadioTelevizioni Slloven) është një organizatë kombëtare e transmetimit Radio dhe Televizion. Përveç qendrës kryesore në Lubjanë , kryeqyteti i Sllovenisë, ajo ka pika rajonale të transmetimit në Koper – Capodistria dhe Maribor. Ka korrespondentë të shumtë në Slloveni, Evropë dhe botë.

Projekti në vazhdim

Transmetuesi Kombëtar Slloven do të transformojë Rrjedhat e Punës së Lajmeve nga njëra anë në tjetrën për Radio dhe TV përmes një platforme mediatike të fuqishme dhe fleksibile për të dhënë lajme të vazhdueshme nëpër radio dhe televizion. Një partner i vazhdueshëm për më shumë se 25 vjet, RTV Sllovenia do të migrojë të gjithë operacionin e saj të lajmeve përfshirë operacionin e lajmeve televizive.

Platforma e re do të shërbejë si zgjidhja themelore editoriale dhe orkestrimi që menaxhon të gjithë rrjedhën e punës për prodhimin dhe shpërndarjen e lajmeve për radio dhe televizion në qendrën e prodhimit të vendosur në Lubljanë dhe në të gjithë pikat e tyre rajonale në Koper dhe Maribor. Ai gjithashtu do të mundësojë të gjitha nevojat e prodhimit radio të RTV-së.

Shihni të gjitha lajmet.

Vizitoni faqen kryesore të RTV Sllovenia