Vazhdimisht duke u zgjeruar që nga themelimi në 1990, AVC Group ka evoluar në prijës ekspert në tregjet vertikale për pro-audio, pro-video, audiovizuale, ndriçim dhe skena. Si rezultat i kësaj rritjeje të qëndrueshme, ne jemi shëndërruar në një grup kompanishë të cilat udhëzohen nga të njëjtat pikëpamje dhe ide. Fuqia qëndron në burimet e përbashkëta, duke shkëmbyer njohuri dhe marrëdhënien e gjatë me partnerët.

Misioni

AVC Group është prijës ne ofrimin e pro-audio, pro-video, audiovizive, ndriçimit dhe produkteve te skenës, sistemeve dhe zgjidhjeve në rajonet Adriatik dhe Ballkan.

About us

Ne zhvillojmë zgjidhje të teknologjisë së lartë duke përfshirë dizenjimin, planifikimin dhe implementimin përfundimtar. Vëmendje e veçantë i jepet mirëmbajtjes dhe servisimit. Ne i sigurojmë punonjësit një ambient të rehatshëm pune. Punojmë me sukses me ekspertë të lartë në projekte individuale. Parimet udhëheqëse të biznesit tonë janë klientë, furnitorë dhe punonjës të kënaqur.

Vizioni

racunalnik roke kreda v2

Ne ndjekim zhvillimin e teknologjisë dhe sigurojmë cilësinë më të lartë të produkteve dhe shërbimeve.

vizija kolesje

Ne rregullisht përmirësojmë njohuritë tona dhe investojmë në potencialin njerëzor.

vizija roka z zarnico in kolesjem 2

Ne do të ruajmë rolin tonë udhëheqës në treg dhe do të vazhdojmë t'u ofrojmë klientëve tanë zgjidhje inovative sipas standardeve më të larta.

Të kryer me një nivel të lartë mbështetjeje dhe shërbimi, veprimtaritë tona përfshijnë dizajnimin, furnizimin e pajisjeve, integrimin e sistemit, prodhimin dhe instalimin e zgjidhjeve specifike të principit 'çelësi në dorë'.

AVC Group është bërë një brend me emër i cili qëndron për një shërbim me cilësi të lartë, në livrimin e produkteve, zgjidhjeve dhe shërbimeve të integruara që lidhen me teknologjinë audio, video, audio vizuale, teknologji në ndriçim dhe në skenë.

 

Fushat

NJOHURITË TONA SPECIFIKE PREZANTOHEN NË GAMËN E GJERË TË PROJEKTEVE TONA NË FUSHA TË NDRYSHME:

  • Transmetim & Produkcioni
  • Sektori publik
  • Korporata
  • Hotelieri & Argëtimi
  • Arsimi & sporti
  • Kultura & Trashëgimia

Referencat

KONTAKTE

Lokacionet

Zyrat e AVC Groupp janë të vendosura në Salzburg (Austria), Lubjana (Slloveni), Zagreb (Kroaci), Beograd (Serbi), Sarajevë (Bosnje dhe Hercegovinë), Prishtinë (Kosovë), Shkup (Maqedonia e Veriut), Doha (Katar), Mumbai (India), Melbourne (Australia) dhe Auckland (Zelanda e Re).

Lexo më shumë