БИДЕТЕ ИНФОРМИРАНИ

Најнови вести

Следиме иновативни процеси и технолошки развој.

Бидете во тек со нашите новости.

Повеќе

ЗОШТО ДА НЕ ИЗБЕРЕТЕ НАС

Клиентот е во фокусот на нашето претпријатие.

Врз основа на традицијата и квалитетот, AVC Group е меѓу светските лидери во врвни иновативни решенија. Ние нудиме широк спектар на услуги. Со верба во луѓето, ја надградуваме стручноста во согласност со развојот на технологијата.

Нашиот тим кој се состои од специјалисти со високо ниво на знаење и стручност, ги имплементира најефикасните решенија.

 

 

Иновативноста е нашата клучна предност.

Повеќе

Извонредни во изнаоѓање на решенија

Изведба на најголемите специфични про-аудио , про-видео, аудио визуелни проекти, проекти за сценска опрема и осветлување. Ние нудиме дизајн, системска интеграција, набавка на опрема, инсталација, поправка и одржување.

Повеќе

Препораки

Образование & Спорт Културно наследство
Културно наследство
Јавен сектор

Европски парламент

Брисел, Белгија

Повеќе
Образование & Спорт
Емитување & Продукција

ЗА НАС

Посветеност на перфекцијата

Со следење на развојот, прифаќајќи го долгорочното традиционално искуство и постојаното подобрување на знаењето во високотехнолошките решенијата, ние нудиме највисок квалитет на нашите услуги.

Повеќе