Емитување & Продукција

Croatel - 4K репортажно возило

Загреб, Хрватска
ob van naslovna

Системска интеграција, испорака и имплементација на опрема

Во Хрватска, Croatel се гордее со водечкото место на подрачјето на сателитска телекомуникација и телевизиска продукција. Тоа е првата лиценцирана компанија за давање на сателитски услуги во Хрватска. Работат на домашни и странски пазари. Нудат услуги за професионална сателитска комуникација. Покрај седиштето во Загреб, Croatel има телевизиски редакции во Сплит, Риека, Осиек и Задар. Секоја од овие канцеларии има своја ENG екипа со можност за уредување на снимените содржини.

Репортажното возило 4К е дизајнирано на професионално ниво и е способно да пренесува и најсложени спортски натпревари со највисоки барања, како што се натпреварите од УЕФА.

Посетете ја интернет страницата на Croatel