LITEPANELS Astra IP серија
Bi-Color LED панели

LITEPANELS Astra IP серија
Bi-Color LED панели

Опис

Astra IP е цврста и отпорна на вода, давајќи интензивен излез во лесни тела 1×1, полу-големина и 2×1 со брзо поставување за емитување и осветлување со високи перформанси во опкружувања со високи барања. Со ултра-ефикасни LED диоди и тесен агол на зракот, Astra IP произведува интезивен излез. Направете моќна, ласкава и точна бела светлина со кој било интензитет, со или без дифузија. Приспособете од 2.700 K до 6.500 K со инстант потврда на чистиот LCD екран со цел да одговарате на повеќе тела со сигурност. Оценет IP65, Astra IP им пркоси на дождот, прашината или снегот, што води до беспрекорна работа, без оглед на временските услови. Изградена цврста со интегрирано напојување и опционален Gold Mount, V-Mount и BP-U батерии, Astra IP е брзата опрема што никогаш не се повлекува во никакви услови.

Посебни особини на производот:

  • Bi-Color LED панели (2.700K до 6.500K)
  • Оценка за отпорност на временски влијанија IP65
  • Висок излез од 1.500 / 3.000 / 5.500 lux на 3 m со агол на зрак од 30˚
  • Вклучен е панел за дифузија
  • CRI/TLCI просек 95
  • Лесен за носење со само 2,8 / 4,4 / 7,8 kg
  • Компатибилен со широк опсег на мобилни опции за напојување
  • Интегриран Bluetooth со опционален DMX модул
  • Опсег на опционални модификатори и други додатоци