SONY BRC-AM7
4K Pan-Tilt-Zoom камера со AI технологија

SONY BRC-AM7
4K Pan-Tilt-Zoom камера со AI технологија

Опис

BRC-AM7 е најмалата и најлесната камера од овој тип во светот, што ја прави лесна за инсталирање речиси насекаде. BRC-AM7 нуди широко поврзување и системска компатибилност, на пример, со протоколите S700PTP и free-d. Сликите снимени во опсег од 20x оптички зум што покрива сè, од широки агли до блиску, се испорачуваат како висококвалитетен излез од 4K 60p. Дополнително, интероперабилноста со постоечките системи е подобрена со инкорпорирање на поддршката ITU709/709tone, S-Cinetone™ и S-Log3. Напредната анализа на вештачката интелигенција овозможува прецизно следење на предметите со мазен, природен framing, што го олеснува производството на висококвалитетна содржина со помалку оператори на камерата од било кога.

Посебни особини на производот:

  • Напредна PTZ камера за автоматско кадрирање со вградена AI аналитика
  • Драстично подобрени перформанси на сликање
  • Извонреден квалитет 4K 60p
  • Вградено автоматско кадрирање со AI PTZ
  • Беспрекорна интеграција со системските камери на Sony
  • Вграден променлив ND филтер за автоматско прилагодување на експозицијата
  • Брзо усогласување на боите со другите фотоапарати на Sony