Shure prezanton sistemin digjital SLX-D

Shure SLX D

Nga sallat e leksioneve në skenat e performancës, ngjarjet e drejtpërdrejta duhet të japin audio pa të meta dhe kërkojnë produkte të cilat janë të thjeshta për t’u konfiguruar dhe përdorur. Mikrofonat pa tela përballen me sfida shtesë në mjediset e sotme të mbingarkuara me sinjale RF.

Për të ndihmuar adresimin e këtyre nevojave, SLX-D Digital Wireless System është produkti më i ri në portofolin digjital pa tel të Shure. Oferta e re nga Kompania është zëvendësimi digjital i sistemit të saj të popullarizuar SLX, i kompletuar me dizajn të ri mekanik, cilësi të jashtëzakonshme të audios, performancë më të besueshme të sinjalit RF, konfigurim më të lehtë, dhe më shumë.

 

Nova serija zamenjuje omiljene bežične sisteme SLX nadograđenim mehaničkim konceptom, izuzetnim kvalitetom zvuka, još pouzdanijim RF kapacitetom i jednostavnijim radnim postavkama.

SLX-D sjellë audio digjitale 24-bitëshe transparente dhe performancë të fuqishme të sinjalit RF me opsione të thjeshta të konfigurimit dhe rimbushjes brenda një kompleti konfigurimesh të gjithanshme të sistemit pa tel.

Duke ofruar opsione të marrësit me gjysmë-kornizë njëshe dhe kornizë të plotë dyshe, transmetues portativ dore dhe çantë krahu me një zgjedhje të gjerë të konfigurimeve të sistemit të mikrofonit si sistemi vokal, lavalier, kufjet dhe me instrument.

Kontaktoni

Për të organizuar një takim me një përfaqësues të AVC Group, ju lutemi kontaktoni info@avc-group.com