Transmetim & Produkcioni

Croatel – 4K OB van (furgon për transmetim nga tereni)

Zagreb, Kroaci
ob van naslovna

Integrimi i sistemit, furnizimi i pajisjeve dhe implementimi

Croatel është lider kroat në telekomunikacionin hapësinor dhe TV produkcionin që punon njëlloj në tregun vendas dhe të huaj. Ajo është kompania e parë e licencuar e ofruesve të shërbimeve satelitore në Kroaci. Croatel ofron shërbime për komunikimin profesional satelitor. Përveç zyrës qendrore në Zagreb, Croatel gjithashtu ka zyra televizive në Split, Rijeka, Osijek dhe Zarë. Secila prej këtyre zyrave kanë ekuipazhin e tyre të ENG me pajisje redaktimi.

Automjeti i jashtëm i transmetimit është i dizajnuar në një nivel kaq profesional sa të jetë në gjendje të mbulojë kërkesat më kërkuara të TV produkcionit sportiv, siç janë ndeshjet e UEFA-s.

Vizitoni faqen kryesore të Croatel.