Sektori publik Hotelieri & Argëtimi Kultura & Trashëgimia

Expano Pavilion - Qendra Rajonale e Promovimit

Murska Sobota, Slloveni
DSC3644

Expano ofron një përvojë inovative dhe teknologjikisht mahnitëse, veçanërisht multimodale të botës përgjatë lumit Mura, e cila nga kënde të ndryshme përfaqëson traditën dhe natyrën me disa pika tematike.

Ne kemi implementuar zgjidhje multimediale ‘çelësi në duar’ duke përfshirë zhvillimin dhe integrimin e sistemeve të ndryshme, instalimin e sistemeve, krijimin e përmbajtjes dhe livrimin e pajisjeve.

Udhëtim 3D dërgon vizitorin rreth regjionit të Pomurjes përmes kohës me Panofilm. Panoskopi përfshin një gigapan - një fotografi gjigande panoramike me rezolucion të lartë. Kjo i lejon vizitorët të zmadhojnë vendndodhjet individuale dhe t'i shohin ato nga drejtime të ndryshme ndërsa ofron gjithashtu informacione shtesë brenda prezantimit.

Pavioni i Neurospa-s i kushtohet ujit. Krijon një udhëtim nëpër ujërat e Pomurjes.

Pasërtia magjike ofron një përvojë të vëzhgimit të trashëgimisë kulturore dhe natyrore me imazhe holografike të kafshëve në pyjet e Pomurje.

Udhëtimi Panofly i çon vizitorët në qiell me teknologjinë e realitetit virtual duke përjetuar një fluturim në një tullumbace.

Ekspozita Panoart u mundëson vizitorëve të dëgjojnë muzikën tradicionale dhe moderne nga rajoni i Pomurjes ose të shohin veprat e artit të artistëve të Pomurjes në një prezantim.

Vizitoni faqen kryesore të Expano Pavillion.