Sektori publik

Qendra e kongreseve Bërdo

Kranj, Slloveni
brdo

Qendra e kongresit Bërdo u ndërtua për presidencën sllovene të Këshillit të BE-së. Ajo mirëpriti sesionet kryesore dhe siguroi të gjithë infrastrukturën e nevojshme për takime të tilla të nivelit të lartë.

Kjo qendër moderne kongresi dhe e mbuluar me xham me një sipërfaqe të përdorshme prej afërsisht 9,000 m2 ofron mundësi të shumta për organizimin e ngjarjeve.

Ky është një vend për takime biznesi, ngjarje shtetërore, konferenca shtypi, takime pune dhe trajnime, si dhe ngjarje kulturore, galla darka, prezantime ekstravagante, dasma dhe festime të tjera private.

Ne ofruam një zgjidhje 'çelësi në duar', duke përfshirë dizajnin, integrimin e sistemit të sistemeve multimediale dhe livrimin e sistemeve në sallat e kongresit për presidencën e BE-së.

Vizitoni faqen kryesore të qendrës së kongresit të Bërdo.