Hotelieri & Argëtimi Kultura & Trashëgimia

Shtëpia e Operas Kombëtare

Ljubljana, Slloveni
opera

Rinovimi i shtëpisë së Operës

Teatri Kombëtar i Operas dhe Baletit Slloven i Lubjanës, i vendosur në kryeqytetin e Sllovenisë, ofron Teatrin Muzikor Slloven me një repertor të gjerë operash, balete dhe koncerte që burojnë nga krijimtaria moderne dhe klasike.

Ne ofruam integrimin e sistemit, instalimin dhe furnizimin e ndriçimit të teatrit si dhe pajisjeve audio-video.

Vizitoni faqen kryesore